Bursiyer İlanı

2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı 2023 yılı çağrısı kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü bünyesinde yürütülen, 123Y119 nolu "Çok Katmanlı Filtre Malzemesi Üretimi, Tasarımı ve Çamaşır Makinesi Atıksuyunun Giderimine Uygulanması" başlıklı ve 122N879 nolu "Elektrokromik-Süperkapasitör Cihaz Uygulaması İçin Viyolojen Bazlı Çapraz Bağlanabilir Jel Elektrolit Sistemlerinin Geliştirilmesi" başlıklı projeler için star bursiyer alımı yapılacaktır.

İlgilenen öğrencilerin TÜBİTAK web sitesinde yer alan koşullara bakarak 123Y119 nolu proje için Doç. Dr. Filiz UĞUR NİGİZ, 122N879 nolu proje için ise Prof. Dr. Sermet KOYUNCU ile görüşmesi gerekmektedir.