NRF İkili İşbirliği Proje Başarısı

2523-Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) ile İkili İşbirliği Programı kapsamında bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Sermet KOYUNCU'nun "Elektrokromik-Süperkapasitör Cihaz Uygulaması İçin Viyolojen Bazlı Çapraz Bağlanabilir Jel Elektrolit Sistemlerinin Geliştirilmesi" isimli projesi 1 milyon 250 bin TL bütçesiyle desteklenmeye hak kazanmıştır. Projede diğer kuruluş olan Seul Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hong Chul MOON yürütücü olarak yer alırken Tübitak Marmara Araştırma Merkezi'nden Doç. Dr. Selin PIRAVADILI ve Amasya Üniversitesinden Doç. Dr. Betül CANIMKURBEY araştırmacı olarak yer almaktadır. Ayrıca Konya Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mahmut KUŞ projenin danışmanlığını yapmaktadır. Proje ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Detaylar için tıklayınız.